Hotel PANSKÝ DŮM Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 76 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    88%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 16.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jiří Šanca

dospělý pár, 16.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše v naprostém pořádku, spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.3.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lagová Vladislava

jednotlivec, 6.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Personál, čistota a služby byly na velmi dobré úrovni. Náš /starší pokoj/ byl na úrovni standartu, což kvalitou i cenou odpovídalo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

petr těšina

dospělý pár, 2.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zbyněk

dospělý pár, 20.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Velmi pěkný hotel v této cenové relaci, nemůžu téměř nic vytknout.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel PANSKÝ DŮM odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, moc děkujeme za pěkné ohodnocení našich služeb a budeme se těšit na další spokojený pobyt.
Tým hotelu Panský dům

Anonym

jednotlivec, 18.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • krásné a čisté prostředí

  • chybí restaurace

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Pavol

dospělý pár, 12.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Adam

mladý pár, 11.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Dobrá snídaně, příjemný personál, parkoviště před hotelem. Zbytek čístý.

  • Ne moc čistý sprchový kout.

Personál
9
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Ilona Uhlířová

dospělý pár, 14.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jaroslava

dospělý pár, 13.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel PANSKÝ DŮM odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, moc děkujeme za pěkné ohodnocení našich služeb a přejeme Vám krásné léto.
Za tým hotelu Panský dům, Kamila Fajmonová

Petr

rodina s malými dětmi, 27.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel PANSKÝ DŮM odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, moc Vám děkuji za Vaši přízeň a těším se na Vaši, že se opět setkáme. Stále máme k dispozici 15% slevu na sjezdovku a sněhu je na Harusově kopci dost, ke konci týdne se má opět ochladit, tak se bude dát opět běžkovat,
mějte se krásně,
za hotel Panský dům,
Kamila Fajmonová

Iurii

mladý pár, 30.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel PANSKÝ DŮM odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, moc Vám děkuji za příznivý Váš komentář k ubytování. Váš názor je pro nás velmi důležitý a pomáhá nám odstranit případné nedostatky, zároveň je vzpruhou pro další práci. Jsme rádi, že se Vám zde líbilo a těšíme se, že Vás snad opět v hotelu Panský dům budeme moci brzy přivítat.
Za tým hotelu Panský dům,
Kamila Fajmonová

Anonym

dospělý pár, 2.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • V hotelu Panský dům se mi velmi líbilo. Pamatuji si ho před 10-15 lety jako omšelou budovu a byla jsem mile překvapena interiérem hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel PANSKÝ DŮM odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, moc děkujeme za příjemné hodnocení. Je pro nás výzvou do budoucna. Je příjemné pracovat s tak milými hosty. Věříme, že budete spokojeni i nadále.
Pěkný den,
za hotel Panský dům
Kamila Fajmonová

Anonym

dospělý pár, 27.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Všechno OK.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Hotel PANSKÝ DŮM odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Přeji Vám hodně štěstí.
Kamila Fajmonová

pan Kadlčík

skupina přátel, 24.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
86 %
  • snídaně

  • Chladno (nízká teplota) v koupelně

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9
Hotel PANSKÝ DŮM odpověděl na tuto recenzi.
Velmi děkuji za Váš komentář. Je důležité vědět, na kterých bodech máme zapracovat, aby jste byl při další návštěvě 100% spokojený. Pěkný den,
Kamila Fajmonová